Allmänna

Du måste vara minst 18 år för att beställa från oss. Om du är under 18 år krävs din målsmans tillstånd innan du beställer.

Frillan.com levererar enbart inom Sverige.

 

Priser

I alla priser ingår svensk moms med 25% med undantag för vitaminer som där endast är 12% moms på. Rekommenderade priser är svensk standard för de varor som finns på den svenska marknaden. De märken/produkter som normalt inte säljs i Sverige räknas om från det landets butikspriser. 

Vi reserverar oss för skrivfel, slutförsäljning och prisförändringar beroende på ändrad moms. Vi reserverar oss även för att det inte alltid är samma priser i våra fysiska butiker som på vår webbsida frillan.com.

 
Produkter
Vi reserverar oss från att produktbilderna på sidan inte alltid överrensstämmer med varan som vi levererar, om leverantören har uppgraderat och bytt förpackning och vi inte hunnit uppdatera bilden. 
 
 

Betalsätt

Genom Klarna erbjuder vi fakturabetalning, kontobetalning och kortbetalning. För Klarnas fullständiga villkor besök Klarna.se.

 

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

 

- Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

 

- Klarna Konto

Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor

Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 

 

 

 

- Kortbetalning / Certitrade

Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via Certitrade / Euroline 100% säkert. All information är krypterad med SSL - 128 bit. Pengarna reserveras på Ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från Du lagt Din beställning. Alla transaktioner genomförs enligt den nya säkerhetsstandarden 3D-Secure.

 

 

Frakt

Leveranstid

Beställning som inkommit före 12:00 skickas vanligtvis samma dag. Leveranstiden är därefter 2-4 arbetsdagar. Vi kan tyvärr inte påverka eventuella förseningar hos fraktbolaget, vid vissa kampanjer och under högsäsong kan det ta längre tid. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget eller vid kampanjtillfällen.

 

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (ca 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Vid ordervärde överstigande 289 kr så bjuder vi på fraktkostnaden.

För att hjälpa miljön på traven, så kommer vi ibland att skicka ut våra produkter i emabalage/kartonger som inte överrensstämmer med våra produkter. Det gör vi för att använda kartonger mer än en gång även om det är andra produkter som finns i vår verksamhet. 

 

Ångerrätt

Kontakta alltid kundtjänst Frillan.com@outlook.com innan du skickar tillbaka en vara, oavsett anledning.

Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla den dag du tagit emot din beställning eller väsentlig del av denna.

Ångerrätten gäller endast om varan är i väsentligt oförändrat skick. Du har som kund rätt att undersöka varan men du får inte bryta plomberingar eller prova produkten.

Vid utnyttjande av ångerrätten är kunden ansvarig för både returkostnad samt att varan/varorna kommer i retur hela.

 

Reklamation

Kontakta alltid kundtjänst Frillan.com@outlook.com innan du skickar tillbaka en vara, oavsett anledning.

Är din vara skadad eller felaktigt ska varan reklameras inom skälig tid (högst tre år enligt konsumentköplagen.). Reklamationen ska göras på baksidan av följesedeln. Beskriv felet noggrant och ange om du vill ha ny vara eller pengarna tillbaka.

Beroende på typ av reklamation kan kunden komma att få lägga ut för returfrakten. Vid godkänd reklamation ersätts kunden alltid för eventuella kostnader (returfrakt). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya, däremot gäller inte garantin vid en längre tids användande av produkter. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

Ej uthämtade paket

I samband med ej uthämtade paket uppstår en rad kostnader såsom plock-och-pack kostnaden, returfrakt, expeditionsavgift, etc. Därför tar vi ut en avgift om 350 kronor inklusive moms om ett paket ej hämtas ut, som ska täcka en del av dessa kostnader. 

Paket som ska hämtas hos postombud ligger kvar hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Därför är det viktigt att om du ångrar ett köp, behövs det att hos postombud "vägrar leverans" alternativt hämtar ut paketet och därefter returnerar till oss som beskrivs under "Ångerrätt". 

 

Återbetalning

Hävs ett köp på riktiga grunder, vid till exempel utnyttjande av ångerrätten, reklamation eller godkänd retur återbetalar vi alltid konsumenten inom 30 dagar.

 

Sekretess och personuppgiftslagen

När du registrerar dig som medlem eller gör ett köp godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi lämnar aldrig ut personuppgifter till tredje part.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att begära ut den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas till eller tas bort.

 

Tvist

Vid eventuell tvist följer vi alltid Allmänna Reklamationsnämndens beslut. Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Fel/Slutförsäljning/Prisändringar

Vi reserverar oss för skrivfel, slutförsäljning och prisförändringar beroende på ändrad moms.  Vi reserverar oss även för att det inte alltid är samma priser i våra fysiska butiker som på vår webbsida frillan.com.

 

Rabatter

Som medlem i Cashbackworld har du alltid 2% CASHBACK på köpen (gäller när du loggar in genom www.cashbackworld.se och där igenom loggar in på www.frillan.com ).

Skaffa Frillans Cashbackkort!

Med Cashbackworldkort har du CASHBACK på alla dina köp här och i 300.000 andra butiker " fysiska och online" i 50 olika länder. 

Vill du ej ha ett kort till i plånboken så ladda ner appen i din smartphone. 

(Cashback world)

 

Har du Cashback World-kort/vårt cashbackkort sedan innan, så har du givetvis samma rabatter som nytecknande kunder på alla dina beställningar. 

För att alla rabatter ska registreras så måste du logga in genom www.cashbackworld.se och där igenom logga in på www.frillan.com .

 

 

Minimiorder

Minimiorder är 20 kr inklusive moms.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla